Degustare Muzicală #3: România

RO

Degustare Muzicală #3 vine cu un invitat special. Remus Miron (Lektronikumuz) este un brașovean, pasionat colecționar de discuri, având o colecție impresionantă de aproximativ 10 000 discuri, cu muzică de la jazz, electro, disco, techno sau experimental. Pentru seara aceasta, Remus ne va face o selecție de jazz, soul disco, funk, pop-rock și new-wave românesc din anii 70–80, artiști mai putin cunoscuți, care au ieșit din tiparele clasice ale vremurilor respective.
My Transylvania pregăteşte cina, iar Hipodrome muzica. Va fi o seară cu rețete românești de sezon, reinterpretate și muzică românească uitată în ungherele întunecate ale cenzurii comuniste.

Evenimentul va avea loc la Syndicat Gourmet.

Parteneri ai evenimentului: 1717 Bere Artizanala și AfineBio.

Rezervări la eat-local.ro

EN

Musical Tasting #3 comes with a special guest. Remus Miron (Lektronikumuz), from Brasov, is an avid records collector, having a collection of over 10 000 records cu music ranging from jazz, electro, disco, techno or experimental. For this event, Remus will offer us a selection of Romanian jazz, soul disco, funk, pop-rock and new-wave from the 70s and 80s, artists that are less known to the public, who’s music steps out of the standards of those times.
My Transylvania cooks dinner, Hipodrome plays the music. Expect an evening with reinterpreted Romanian season recipes and Romanian music, forgotten in the dark corners of the communist censorship.

The event will take place at Syndicat Gourmet.

Event partners: 1717 Bere Artizanala and AfineBio.

Book at eat-local.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.