Cum a fost la Degustare Muzicală în Iași

Degustare Muzicală este o serie de evenimente, o colaborare între Asociatia My TransylvaniaThe Hipodrome Of Music și gazdele locale. În Iași evenimentul e găzduit de Bistro La Noi, în colaborare cu Slow Food Iași și Convivia.

Evenimentul promovează ingredientele locale, de sezon, folosite în concepte inovative. Acest eveniment face parte din campania #manancalocal și presupune susținerea consumului de produse locale de sezon achiziționate de la producători mici, în special a celor din sate mici sau zone montane.

Mulțumim Bistro La Noi și Robert Buburuzanu pentru preparatele delicioase.

Fiind primul eveniment din Iași, în playlist am avut muzică românească din anii 70 și 80, jazz de la Radu Ghizășan, Aura Urziceanu, Marius Popp, rock electronic de la Sideral, Rodion G.A. și muzică electronică de la Adrian Enescu si Mircea Drăgan.

 

Am mai ascultat și pasaje din înregistrarea de la Degustare Muzică #3: România (unde puteți găsi și o scurtă istorioară legată de muzica de mai sus), atunci când Remus Miron aka Lektronikumuz ne-a încăntat cu selecția s-a de muzică românească de pe vinil și bandă de magnetofon.

Câteva fotografii din scurta noastră vizită în minunatul centru ieșean și bunătățile de la Bistro La noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.